Ήρθε η ώρα για τους πρώτους διασυλλογικούς αγώνες ανάπτυξης "ΜΙΝΙ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β"

Οι μικροί του " ΓΣ ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ" , αναχωρούν το Σάββατο, 17 Μαρτίου για το γειτονικό νησί της Μυκόνου. Εκεί, μαζί με τους αντίστοιχους αθλητές του Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ και του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, θα κυνηγήσουν το όνειρο του μεταλλίου και του καλύτερου τους εαυτού.

Συμμετοχή ρεκόρ για το σωματείο του νησιού μας, καθώς η αποστολή απαρτίζεται από συνολικά 34 αθλητές. 5 στην κατηγόρια ΠΠ Β, και 29 στην κατηγορία ΜΙΝΙ.Απροκάλυπτη αισιοδοξία από το προπονητικό team του Συλλόγου, για μια πολυ δυναμική επερχόμενη εμφάνιση, ακόμα και απο τους πολύ πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές , που το Σάββατο παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός" επι των Κυκλαδίτικων στιβικων δρώμενων.

Στην αποστόλη και αρκετοί πιο μεγάλοι και έμπειροι αθλητές που την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα αγωνιστούν στον τιμητικό αγώνα δρόμου "ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Μυκόνου.!

Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.