Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών (του Μιλτιάδη Πρωτόπαπα) του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

Έτσι, το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου είναι:

1. Ιωάννη Σιώτο Δήμαρχο, με αναπληρωτή του τον Παντελεήμων Αρμάο Δημοτικό Σύμβουλο,
2. Ευάγγελο Κορνάρο Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρώτρια την Λουκριτία Άνδροβικ – Ρουγγέρη Δημοτική Σύμβουλο και
3. Παναγιώτη Κροντηρά Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Νικόλαο Γκίζη .
4. Τον Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Τήνου (Λιμενάρχης) Τήνου, με αναπληρωτή του τον εκάστοτε εκ της υπηρεσίας του νόμιμο αναπληρωτή του.
5. Λάσκαρη Δημήτριο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας με αναπληρώτρια την Μαμάη Ανδρονίκη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας.
6. Ψωμά Γεώργιο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας με αναπληρωτή τον Βιδάλη Νικόλαο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας.
7. Σκόρδο Ιάκωβο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας με αναπληρώτρια την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας Τσατσομοίρου Αθηνά.
8. Πανταζή Ειρήνη Δημοτική Σύμβουλο της μειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Αθανασίου Φραντζέσκο, Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας.
9. Ως κάτοικο η κ. Κοντού Σταυρούλα, με αναπληρωτή του τον επίσης Δημότη και κάτοικο κ. Αστρά Αριστοτέλη.

Πρόεδρος του νομικού προσώπου αυτοδικαίως είναι ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σιώτος σύμφωνα με την 28/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου έχει οριστεί με την 28/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κορνάρος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.