Διαβάστε παρακάτω τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μαρμαρτοτεχνίας Τήνου στο χωριό του Πύργου κατά το μήνα Απρίλιο, όπως αυτές έχουν δημοσιευτεί στον ιστότοπο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. 

Μαθήματα παραδοσιακών χορών
Εργαστήρι

Συνεχίζονται τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για ενήλικες. Οι συναντήσεις, που πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και διαρκούν μιάμιση ώρα, θα συνεχιστούν έως τον Ιούνιο.

Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας
Εργαστήρι

Η Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας συνεχίζει τις πρόβες της για τον πέμπτο κατά σειρά θεματικό κύκλο, που φέτος είναι αφιερωμένος στον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.

27/4, 10:00-11:00, 11:00-12:00
Αφήγηση
«Της ελιάς το δάκρυ»

Δραματοποιημένη αφήγηση του ομότιτλου λαϊκού παραμυθιού από τη Σάμο, με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Ακολουθεί εικαστικό εργαστήρι. Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Δημοτικού.

29/4, 20:00-21:30
Χορευτική παράσταση
«Tango στο Μουσείο»

Παρουσίαση της ιστορίας του αργεντίνικου tango, με προβολή οπτικοακουστικού υλικού και με χορό, στον οποίο θα συμμετέχει και το κοινό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.