Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων είναι ο Περιστεριώνας Τήνου όπου επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Ερμούπολης με 37-49 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρου στην τελική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά.

Η ομάδα του Περιστεριώνα δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με επιθετική πολυφωνία κατάφερε και "ψαλίδισε" την διαφορά και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο σε απόσταση αναπνοής. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη μπήκαν πιο διαβασμένες. Με πιεστική άμυνα και ηρεμία στην επίθεση έφτασαν στην τελική επικράτηση.Αποτελέσματα περιόδων

Α':19-13
Β': 23-21
Γ': 28-34
Δ': 37-49

Στον μικρό τελικό που διεξήχθη νωρίτερα του μεγάλου τελικού, ο Αθλητικό Όμιλος Πάρου επικράτησε με 38-30 της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και κατέλαβε την τρίτη (3η) θέση του ομίλου με την ομάδα της Σαντορίνης την τέταρτη (4η) θέση. Τέλος, να αναφέρουμε πως τις προσπάθειες των παιδιών της Τήνου ενίσχυσαν με την παρουσία τους φίλαθλοι από το νησί μας.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση ...


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.