Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 04 Μαρτίου η κλήρωση της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Υποδομής Κατηγορίας Κ-14, στο Δημοτικό Γήπεδο Τήνου (Βίντσι) και συγκεκριμένα στα γραφεία του Π.Α.Σ. Τήνου.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, ο Πέτρος Ραουζαίος, ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. Τήνου, Αργύρης Βλαχάκης και παράγοντες της ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ένωσης σχετικά με τα αποτελέσματα της κλήρωσης και τον ορισμό των αγώνων. 

Σε δηλώσεις του στο Τήνος Today, ο Πέτρος Ραουζαίος τόνισε: «Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γίνει ο τελικός του F4 της κατηγορία Κ-14 στο νησί της Τήνου και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Στενής. Θα είναι μια διοργάνωση του Δήμου Τήνου, της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού.» 
Σε σχετική μας ερώτηση σχετικά με τις υποδομές στο ποδοσφαιρικό χώρο του νησιού μας ενημέρωσε πως η Ένωση γνωρίζει τις προσπάθειες που καταβάλει ο δήμαρχος Τήνου σχετικά με την αναβάθμιση του γηπέδου της χώρας. Χαιρετίζει την εν λόγω κίνηση, και θα σταθεί αρωγός στην σημαντική αυτή προσπάθεια που γίνεται μεταξύ Δήμου Τήνου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με την σειρά του ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος στο πλαίσιο των δηλώσεων ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαστε κοντά στο αθλητισμό, αυτή τη στιγμή έχουμε την αναβάθμιση του γηπέδου της χώρας και προχωράμε προς την σωστή κατεύθυνση».

Τέλος, να σημειώσουμε πως συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο όπως είναι τα ακτοπλοϊκά ζητήματα και η δομή του πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.