Θετικά μηνύματα καταγράφονται στη ζήτηση των Ελλήνων εκδρομέων για ταξίδια την εφετινή περίοδο του Πάσχα. Στις επιλογές των Ελλήνων είναι και η Τήνος κάτι που δείχνει ότι το νησί προτιμούν για άλλη μια χρονιά ως προορισμό με ιδιαίτερα ήθη και έθιμα του Πάσχα αλλά και έντονο τοπικό χαρακτήρα. 

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, η ζήτηση των Ελλήνων για ταξίδια αυτό το Πάσχα είναι αυξημένη για το σύνολο των παραδοσιακά καθιερωμένων για τις πασχαλινές εορτές προορισμών, και οι προτιμήσεις στρέφονται, σε μεγάλο βαθμό, προς περιοχές όπου πραγματοποιούνται οδικές εκδρομές και προσεγγίζονται εύκολα με αυτοκίνητο.

Από τους προορισμούς του εξωτερικού, σύμφωνα με στοιχεία που δίνουν τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, οι Έλληνες εκδρομείς προτιμούν και αυτό το Πάσχα ταξίδια με έντονο το στοιχείο της Ορθοδοξίας, όπως το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, της Αλεξάνδρειας και την Κωνσταντινούπολη.

Το Πάσχα στην Τήνο μυρίζει θάλασσα και σου ανοίγει το δρόμο για το –προσωπικό- θαύμα.
Το νησί ολάνθιστο, με τα σπάρτα να κιτρινίζουν, τις μαργαρίτες να γεμίζουν τις πλαγιές και τον Απρίλη να μοσχοβολά, περιμένει να υποδεχθεί την Ανάσταση. Η Λαμπρή, σε όλα τα νησιά μας είναι μοναδική, μα έχετε πολλούς λόγους να επισκεφτείτε αυτό το Πάσχα την Τήνο, και να ζήσετε την Ανάσταση πατώντας αριστοτεχνικά πάνω στην Ορθόδοξη και Καθολική παράδοση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.