Το Σάββατο, 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου η τελική φάση (Final Four "F4") στην κατηγορία των εφήβων με οικοδεσπότη την ομάδα μπάσκετ της Τήνου, τον Περιστεριώνα. 

Οι ομάδες που έχουν περάσει στην τελική τετράδα είναι οι: Περιστεριώνας Τήνου, Α.Ο. Μυκόνου, Πανναξιακός και ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Ο δρόμος προς τον τελικό για την ομάδα του Περιστεριώνα θα περάσει πρώτα από την αναμέτρηση με τα Φανάρια που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20.30 το βράδυ. Η ομάδα από τη Νάξο τερμάτισε δεύτερη στο όμιλο της και ήταν εκείνη που συμπλήρωσε το παζλ των ομάδων.


Ο δεύτερο ημιτελικός αγώνας είναι αυτός μεταξύ του Πανναξιακού και του Α.Ο. Μυκόνου στις 18.30 Η ομάδα της Νάξου ήταν πρωτοπόρα στον β' όμιλο με σκορ 5-1 όσο και οι Μυκονιάτες όμως, η ομάδα του Γιώργου Σκόρδου δεν κατάφερε να περάσει τον Περιστεριώνα στην μεταξύ τους διαφορά πόντων. 

Ο μεγάλος τελικός που θα προκύψει από τις δυο ημιτελικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Μαρτίου στις 12.15 το μεσημέρι ενώ ο μικρός τελικός στις 10.00 το πρωί. 

Θα επιστρέψουμε με νεότερη ανάρτηση .... 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.