Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Μαρτίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου. Μια συνεδρίαση που ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε βραδινές ώρες. Στην ατζέντα της συνεδριάσεως υπήρχαν συνολικά τριάντα ένα (31) θέματα εκ των οποίων κάποια ιδιαίτερα σημαντικά. 

Από την συνεδρίαση δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί. Ανέβηκαν αισθητά οι τόνοι επί θεμάτων προσωπικού με αποτέλεσμα, την διακοπή της συνεδρίασης για λίγα λεπτά ώστε να ηρεμήσει το σώμα. Έπειτα, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πριν τα θέματα της συνεδριάσεως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γρηγόρη Κανακάρη και αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου. 
Συζητήθηκαν θέματα προς ημερησίας που έχουν να κάνουν με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί, τις χρηματοδοτήσεις που έλαβε και πρόκειται να λάβει ο Δήμος Τήνου, για την ανακύκλωση που θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου, τα συγχαρητήρια του σώματος στις πρόσφατες κατακτήσεις πρωταθλημάτων του Περιστεριώνα.

Ανάμεσα στα τριάντα ένα (31) θέματα ξεχώριζε ο τομέας του τουρισμού όπου αποφασίστηκε η δημιουργία και η Διαχείριση ψηφιακού περιεχομένου για την προώθηση της Τήνου στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Συμμετοχή του Δήμου Τήνου σε προωθητική ενέργεια στην Ιταλική αγορά και η μετάφραση της ιστοσελίδας tinos.gr στην Ιταλική Γλώσσα.

Σημαντικό θέμα η γνωμοδότηση για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Λειτουργία υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων Λιμένα Τήνου Νομού Κυκλάδων» που όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ευάγγελος Κορνάρος είναι ένα σημαντικό βήμα για να πραγματοποιηθούν τρία έργα που έχουν μελέτες και είναι έτοιμα προς εκτέλεση.

Υπήρξαν θέματα που τοποθετήθηκαν αιρετοί σε διάφορες επιτροπές, άξιος αναφοράς ο προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου Ελαιοτριβείου Νήσου Τήνου όπου ο πρόεδρος της επιχείρησης, Παντελής Αρμάος για ακόμα μια φόρα τόνισε ότι το Ελαιοτριβείο συνεχίζει ανοδικά την λειτουργία του κάτι που δεν ισχύει το ίδιο και για το σφαγείο. 

Αναφορά έγινε και στην επισκευή του παιδικού σταθμού του Δήμου Τήνου που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό σημείο (θα υπάρξει αναλυτικότερη ανάρτηση) όπως μετέφερε κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων του Νομικού Προσώπου, ο Κωνσταντίνος Ψάρρος. 

Υ.Γ.1 Περισσότερα θα μπορείτε να δείτε στο βίντεο της συνεδρίασης ...
Υ.Γ.2 Eνα "Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης" δεν είναι εφικτό να καταγράφει ό,τι γίνεται σε μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου γι' αυτό το λόγο αναρτούμε και το βίντεο του Δήμου Τήνου. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.