Επιστολή προς τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος έστειλε η ένωση υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου με αφορμή τα προβλήματα του κλάδου στο νομό των Κυκλάδων. Στην εν λόγω επιστολή γίνεται αναφορά σε κάθε νησί και στα προβλήματα που παρουσιάζει πάμε να δούμε την αναφορά για την Τήνο. 

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου υπηρετούν μόλις επτά (7) μόνιμοι υπάλληλοι. Από αυτούς χρέη προϊσταμένου εκτελεί (εδώ και πάνω από ένα χρόνο) συνάδελφός με το βαθμό του Πυρονόμου (ελλείψει Αξιωματικού στο νησί) και ο ένας (1) υπάλληλος από αυτούς είναι σε απόσπαση. Απομένουν λοιπόν εκεί τρεις (3) μάχιμοι υπάλληλοι και τρεις (3) μόνιμοι οδηγοί οχημάτων. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο κλείσιμο της η επιστολή: Μέλημα μας, θα πρέπει να είναι η προστασία και η θωράκιση του κύριου πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό, που δεν είναι άλλος από την νησιωτική περιοχή των Κυκλάδων. Ειδικότερα ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου κατά την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, όπου κατακλύζεται με δεκάδες χιλιάδες τουριστών κάθε χρόνο.

Τέλος, να τονίσουμε πως η επιστολή έφτασε μέχρι και την βουλή όπου την κατέθεσε ως ερώτηση οι βουλευτές των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Βουλευτές Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Μανιός καταθέτουν αναφορά την επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα τα «Προβλήματα Πυροσβεστών Ν. Κυκλάδων», στην οποία τονίζεται η ιδιαιτερότητα του πολυνησιωτικού αυτού νομού, καθώς και οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις των ίδιων των εργαζομένων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην εν λόγω περιοχή.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.