Δύσκολος ο ύστατος αποχαιρετισμός του ανθρώπου! Πόσο μάλλον όταν με τον άνθρωπο αυτό πορεύτηκες μαζί του, ονειρεύτηκες μαζί του, διεκδίκησες, χαμογέλασες, λυπήθηκες!

Έτυχε σε μένα το βαρύ φορτίο του αποχαιρετισμού, εκπροσωπώντας την άλλη σου οικογένεια, το Σωματείο μας. Δύσκολο και επώδυνο! Τα λόγια φτωχά μπροστά στα συναισθήματα, και δεν τα βρίσκω.

Σε έχασαν οι δικοί σου άνθρωποι αλλά σε έχασε και η δική μας οικογένεια. Χάσαμε το φίλο μας, τον αγωνιστή της πρώτης γραμμής, τον άνθρωπο που όταν πίστευε σε κάτι δεν σταματούσε σε καμία δυσκολία.

Οι αντοχές των ανθρώπων που διεκδικούν και αγωνίζονται καθημερινά, κάποιες φορές ίσως και σε αφιλόξενα τοπία, δοκιμάζονται σκληρά, μειώνονται, ατονούν. Όμως εσύ, η στάση σου απέναντι στη ζωή, ο ξεχωριστός σου τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων και καταστάσεων, μας έδιναν τη δύναμη και ενωμένοι συνεχίζαμε. Στήριζε ο ένας τον άλλον! Ήσουν παράδειγμα και οδηγός σε πολλά από τα βήματά μας.

Η προσφορά σου πολύτιμη, ανεκτίμητη! Το βάρος που επωμίζονται οι επόμενοι μεγάλο, το κενό δυσαναπλήρωτο. Φτωχαίνει με την απώλειά σου το Σωματείο μας.

Το πάλεψες αλλά έχασες τη μάχη, γιατί οι όροι ήταν άνισοι. Όμως εγώ πιστεύω ότι στις μάχες δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι! Και εδώ είναι από εκείνες τις φορές που ο ανθρώπινος νους βλασφημεί θέτοντας το ερώτημα «ΓΙΑΤΙ;»

Δεν θα σου πούμε αντίο! Το αντίο είναι κάτι οριστικό. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους λησμονούμε και συ είναι αδύνατο να λησμονηθείς. Εσύ Γρηγόρη θα ζεις μέσα στην καρδιά μας!

Τριάδα Ζέρβα
Για το σωματείο ΑμεΑ Τήνου
«Έχουμε δικαίωμα»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.