Υπό εξέλιξη βρίσκεται το σημαντικό έργο ύδρευσης στον οικισμό του Πύργου με τίτλο «Αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης οικισμών Τ.Κ. Πανόρμου» συνολικού κόστους 35.548,99 ευρώ (αρχικού προϋπολογισμού 64.634,55 ευρώ).

Πρόκειται κυρίως για την περιοχή που εκτείνεται από τον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου μέχρι και το Σχολείο, όπου οι υφιστάμενοι σωλήνες ύδρευσης αντικαθίστανται με νέους, για την καλύτερη και ασφαλέστερη υδροδότηση των ιδιοκτησιών της περιοχής.

Με την καθημερινή παρουσία της επιβλέπουσας Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τήνου, οι εργασίες προοδεύουν με σταθερό και ικανοποιητικό ρυθμό, θέτοντας ως στόχο να έχει ολοκληρωθεί το έργο πριν από το Πάσχα.

Αντίστοιχα έργα αντικατάστασης και επέκτασης των δικτύων ύδρευσης προγραμματίζει ο Δήμος Τήνου να πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της πόλεως Τήνου όπου βρίσκεται υπό μελέτη το έργο βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης με αντικατάσταση των υφιστάμενων σωληνώσεων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.