Η αλλιώς Κερανθίσαμε
ανθίστε σαν τα λουλούδια,
- έξω άνοιξη
και μέσα το ίδιο
-ρέει με ορμή στις φλέβες,
αχόρταγα και ατίθασα
αυτή η εποχή της νεότητας, της ανάτασης, της ανάστασης
-της φύσης, των ψυχών, των σωμάτων ημών
και όπως λέει και ο ποιητής, μπορεί να κόψεις όλα τα λουλούδια αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει.*

Το Κερασό, αυτό το Πάσχα, σε πλήρη άνθιση. Ανοίξαμε την πόρτα και αφήσαμε τη φύση να μπει και να στολίσει με χρώματα και αγάπη.

Τώρα στα ράφια και στα τραπέζια σας περιμένουν με ανοιχτά τα χέρια λαμπάδες και δώρα για τα βαφτιστήρια, σε ιδέες μοναδικές. Πάνω στα πολύχρωμα κεριά πλέουν καράβια, κολυμπάνε φάλαινες, τιτιβίζουν ροζ πουλιά, χτυπάνε φουσκωμένες καρδιές, ενώ μικρά κορίτσια και αγόρια κοιτάζουν τον ήλιο χαμογελαστά.

Συνδυάστε τα με ρούχα ή παπούτσια σε ανοιξιάτικα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Χαρίστε μικρά ζαχαρωτά και βρείτε στα γυάλινα βάζα σοκολατένια αυγά.

Πάρτε την άνοιξη από το χέρι και στολίστε τα βάζα με φρέζες και νεραγκούλες, βάλτε σε πρεβάζια και στα τραπέζια μικρά κασπώ με καταπράσινα φύλλα.

Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε με προτάσεις εαρινές και ζωηρές και να ανταλλάξουμε ευχές για Καλό Πάσχα! με αγάπη και με την ευχή να "ανοίξουμε" στο φως σαν ανοιξιάτικα άνθη.

Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 12
T: 2283026307
T: 6947188984
Εmail: info@keraso.com

Ιnstagram: KerasoEvents
Facebook: Keraso Events

*στίχοι του ποιητή Πάμπλο Νερούδα


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.