Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2018, στην αίθουσα «Ιωάννης Ρήγος, Πανορμίτης», της Αδελφότητας των Τηνίων, επιστημονική ομιλία του συμπατριώτη μας ομότιμου καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α κ. Γεωργίου Κ. Στουρνάρα με θέμα «Το νερό στον 21ο αιώνα και η περίπτωση της Τήνου».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Μανώλης Σκαρής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον κ. Στουρνάρα που με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκε να μας προσφέρει τις πολύτιμες και συσσωρευμένες γνώσεις του για ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το νερό.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Θεοδόσιος Οικονομίδης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τήνου κ. Παντελής Αρμάος. Πρόεδροι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων της Τήνου.

Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με παρουσία σας και θα σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Σκαρής

Φωτογραφικό υλικό by G.Fr.ImagingΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.