Σάββατο 28.4 στις 12.30 στο Metropolitan Expo, σημαντικά ονόματα της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής θα μιλήσουν στο μεγαλύτερο συνέδριο με θέμα Leisure Architecture & Resorts, στο Metropolitan Expo. Με την στρατηγική συνεργασία των εκθέσεων Domotec - Medwood & του ARCHISEARCH.gr

Μέσα από αυτήν την στρατηγική συνεργασία, σχεδιάζεται η διοργάνωση μιας σειράς δράσεων για την Αρχιτεκτονική και το Design με τίτλο The Architect Show, πρώτη ενέργεια της οποίας θα είναι το συνέδριο με θέμα LEISURE ARCHITECTURE & RESORTS.

Το παρών θα δώσει και ένας από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους νέους αρχιτέκτονες, ο Αριστείδης Ντάλας από το γραφείο Aristides S. Dallas / Architecture Studio που εδρεύει στην Τήνο.


Ο Αριστείδης Σ. Ντάλας γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.

Ιδρύει το αρχιτεκτονικό του γραφείο στην Αθήνα το 2008, και παράλληλα, εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ε.Μ.Π. προσφέροντας επικουρικό διδακτικό έργο στο μάθημα των Αρχιτεκτονικών Συνθέσεων. Tο 2014 μεταφέρει το γραφείο του στην Τήνο, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Τα έργα του έχουν δημοσιευθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έχουν αποσπάσει διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς, όπως η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων (6, 7 & 8 ), τα Βραβεία ΔΟΜΕΣ, και τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.