Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β' και με συντονισμένες ενέργειες του Λιμενάρχη Τήνου Υποπλοιάρχου ΛΣ κ. Βασιλείου Αποστολοπούλου και της Ναυτιλιακής Εταιρείας FAST FERRIES και του Πλοιάρχου του ΕΓ/ΟΓ "ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π." κ. Μάκη Σκιαδά πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τη Μύκονο στην Ιερά Νήσο Τήνο

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε η τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός, όπου όλοι οι Εφημέριοι της Ιεράς Νήσου το παρέλαβαν για να το μεταφέρουν στις Ενορίες τους.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου, τον Λιμενάρχη Τήνου, τους Πλοιοκτήτες της Εταιρείας FAST FERRIES, τον Πλοίαρχο του ΕΓ/ΟΓ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., τον Έπαρχο Τήνου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο και όλους όσους συνήργησαν για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.