Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, δόθηκε παράταση στις εργασίες του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου. Ο λόγος της παράτασης είχε να κάνει με την καθυστέρηση παραγγελίας και παραλαβής των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων κλιματισμού – θέρμανσης – αερισμού.

Σύμφωνα και με την φωτογραφία του κειμένου, ήρθαν τα μηχανήματα αυτά και αναμένεται να τοποθετηθούν άμεσα ώστε να είναι όλα έτοιμα στο τουρνουά που διοργανώνει ο Περιστεριώνας Τήνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ώστε να γιορτάσει τα τρία πρωταθλήματα που κατάκτησε την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε. 

Συνοψίζοντας λοιπόν, οι εργασίες που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου είναι οι ακόλουθες: 

Τοποθετήθηκε πόρτα στην είσοδο του γυμναστηρίου. Περιμετρικά από το οικόπεδο που είναι το γήπεδο μπήκαν κάγκελα για την ασφάλεια των παιδιών, έπεσε μπετό κατά την είσοδο στον χώρο (μπροστινό πάρκινγκ, ήταν με χώμα) και στις γύρω εξόδους του γυμναστηρίου.

Από την πίσω πλευρά χτίστηκε τοίχος και σκαλιά για άμεση πρόσβαση και ασφάλεια από το πάρκινγκ. Τέλος, από τις πρώτες εργασίες που έγιναν ήταν η τοποθέτηση του εξαερισμού στον εσωτερικό του "Τήνια 1895".

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.