Η Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο» έχει διαγράψει μια θεατρική πορεία δεκαπέντε ετών. Θεατρικές παραστάσεις, συνεργασίες με άλλους φορείς σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκπροσώπηση της Τήνου στο φεστιβάλ της ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, συμμετοχή και βράβευση στο φεστιβάλ σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» (2017) συνιστούν αυτήν την πορεία όλα αυτά τα χρόνια. 

Καταφέραμε να διαμορφώσουμε το χώρο, όπου εργαζόμαστε χρόνια τώρα σε ένα μικρό θεατράκι, ώστε να παρουσιάζουμε μικρόσχημες παραστάσεις κατά τη διάρκεια του έτους και να μην περιοριζόμαστε σε μια παραγωγή το Μάιο. Ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες πολιτιστικές δράσεις. 

Η επαφή της περιφέρειας με το θέατρο περιορίζεται σε περιοδεύουσες θεατρικές παραγωγές κατά τους θερινούς μήνες. Σε ένα τουριστικό μέρος, όπως η Τήνος, οι κάτοικοι εργάζονται με έντονους ρυθμούς επομένως στερούνται της δυνατότητας παρακολούθησης των πολιτιστικών δράσεων το καλοκαίρι. 

Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια να μοιραστούμε με τους συμπολίτες μας την αγάπη μας για το θέατρο, να συμβάλλουμε στην ποιότητα ζωής και στην εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. 

Αναγνωρίζουμε, πως φθάσαμε μέχρι εδώ χάρη στη στήριξη όλων σας. Κάθε χρόνο με τις χορηγίες σας συμβάλλετε στο να είναι εφικτή η συνέχιση και η εξέλιξη της πολιτιστικής παρουσίας και προσφορά μας στο νησί μας. 

Φέτος καινοτομούμε με την κατασκευή ενός Banner αντί προγράμματος παράστασης. Αυτό θα μας ακολουθεί σε όλες τις παραστάσεις μας κατά τη διάρκεια του έτους. Θα καταχωρούνται οι χορηγοί μας, καταλαμβάνοντας χώρο ανάλογο με το ύψος της προσφοράς τους (βλ. ακόλουθο πίνακα).

Οι μεγάλοι χορηγοί θα αναφέρονται και στην αφίσα της παράστασης. 

Παρακάτω δίνονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας των μελών της ομάδας, που είναι υπεύθυνα για τις χορηγίες και την έκδοση των σχετικών αποδείξεων είσπραξης. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

1. Παπουτσή Μαρία 697.7733.413
2. Πολυκανδρίτη Ελένη 697.2484.214

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ενδιαφέρουν σας μέχρι τις 10 Μαΐου 2018

Ευελπιστώντας και πάλι στην θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.