Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η πρώτη μέρα του τουρνουά που διοργανώνει ο Περιστεριώνας Τήνου σε συνεργασία με τον Δήμο Τήνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων που πανηγύρισε φέτος το σωματείο μπάσκετ του νησιού. 

Το πρόγραμμα άνοιξε με την αναμέτρηση του Α.Ο. Μυκόνου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης - Ο Μίλωνας-. Μετά το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις και οι απονομές στους αθλητές του Περιστεριώνα Τήνου. Στους πρωταθλητές Κυκλάδων δια χειρός του δημάρχου Τήνου, απονεμήθηκαν τρία κύπελλα (ένα για κάθε τμήμα) επίσης, στους αρχηγούς των τριών ομάδων που συμπλήρωναν το τουρνουά (Μίλωνας, Α.Ο. Μυκόνου και Ολυμπιακός) δόθηκε το δημόσημο του δήμου. Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση που πραγματοποίησε ο Περιστεριώνας Τήνου στον «τίμιο γίγαντα» του Ελληνικού μπάσκετ, Αργύρη Καμπούρη που με την παρουσία του στολίζει ξεχωριστά την όλη διοργάνωση. Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των πρωταθλητών εφηβικών τμημάτων του Περιστεριώνα Τήνου και του Ολυμπιακού. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός επικράτησε με 50-80. Μπράβο στους διοργανωτές του τουρνουά και φυσικά στα παιδιά του Περιστεριώνα που έφεραν στο νησί της Τήνου τρεις τίτλους. Η συνέχεια ανήκει στην αυριανή μέρα. Με το πρόγραμμα της διοργάνωσης να περιλαμβάνει:

Κυριακή, 29 Απριλίου
Περιστεριώνας Τήνου - Α.Ο. Νέας Σμύρνης - Ο Μίλωνας[09.15]
Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου - Ολυμπιακός [11.30]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.