Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Τήνου αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργόυ, Αλέξη Τσίπρα στο νησί και συγκεκριμένα για το δώρο που του έδωσε ο δήμαρχος Τήνου.

Κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τήνο, ο κ. Αλέξης Τσίπρας έζησε έστω και λίγο από την τηνιακή πατροπαράδοτη φιλοξενία. Εκείνο που ξεχώρισε μεταξύ των όσων διαδραματίστηκαν κατά την 4ώρη παραμονή του Πρωθυπουργού, ήταν το δώρο που ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος, δώρισε στον κ. Τσίπρα.

Ένα μαρμάρινο περιστέρι, που όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, συμβολίζει την Ειρήνη και ανέφερε τα λόγια του Θίοντορ Ρούσβελτ "Επιζητούμε την Ειρήνη γιατί μόνο αυτή φέρνει χαρά στους ανθρώπους και όχι γιατί φοβόμαστε".. Ο Πρωθυπουργός, έλαβε με μεγάλη χαρά το δώρο, ευχαριστώντας το Δήμαρχο για την κίνησή του αυτή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μαρμάρινο περιστέρι ήταν μια προσφορά στο Δήμο, του Τηνιακού μαρμαρογλύπτη κ. Πέτρου Μαρμαρινού, ο οποίος προσφέρει συνεχώς στο Δήμο Τήνου ανάλογα δώρα τα οποία ο Δήμος μας, με τη σειρά του τα προσφέρει σε εκλεκτούς επισκέπτες.

Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τον κ. Πέτρο Μαρμαρινό για την συνεχή προσφορά του.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.