Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου αναφορικά με τον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Τρίγωνο Κυκλάδων". Η εν λόγω ανακοίνωση του Ν.Ο.Τ. αναφέρει:

Ο καθιερωμένος πλέον διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας "Τρίγωνο Κυκλαδων" μετράει αντίστροφα για την εκκίνηση. Και φέτος οι Ναυτικοί Όμιλοι Σύρου, Τήνου και Πάρου ανοίγουν πανιά και τα σκάφη με τα πληρώματα τους, θα ταξιδέψουν με αφετηρία στις 4/5 το λιμάνι της Σύρου προς την Τήνο, στις 5/5 θα συνεχίσουν προς την Πάρο κ στις 6/5 θα καταλήξουν πάλι στη Σύρο. Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου θα συμμετάσχει με το σκάφος του Π.Γολεμη.

Μετά την άφιξη στην Τήνο όλων των σκαφών θα ακολουθήσει κέρασμα προς τα πληρώματα με προϊόντα που θα προσφέρουν επιχειρήσεις της Τήνου και θα τελεσθεί κ εκδήλωση απονομής στο χώρο του εσωτερικού λιμένα μπροστά από το ζαχαροπλαστείο Μεσκλιες. Οι δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Τήνου συνεχίζονται, για άλλη μια φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που στηρίζετε τη λειτουργία του.

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητική και ενθαρρυντική και γι αυτό το επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία, η προθυμία που εκδηλώνουν για να μας προσφέρουν ότι χρειαζόμαστε, ο Δήμος, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τηνου- Άνδρου, το Λιμεναρχείο, το Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθυνόμαστε κάθε φορά που διοργανώνουμε είτε κάποιο ιστιοπλοϊκό αγώνα ή κοινωνική εκδήλωση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.