Ξεκίνησε σε πιλοτική μορφή η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που ενσωματώνεται στις διοικητικές δομές του Δήμου Τήνου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καινοτόμα εφαρμογή που εισήγαγε ο δήμαρχος Τήνου, που στόχο έχει την καταγραφή και διαχείριση προβλημάτων καθημερινότητας του Δημότη «citykey».

Ο Δημότης αλλά και ο επισκέπτης του Δήμου θα μπορεί πλέον με την χρήση του κινητού του τηλεφώνου να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του στην πόλη λαμβάνοντας τοποθεσία, φωτογραφία και τύπο του προβλήματος και να στέλνει στις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.

Οι υπηρεσίες του Δήμου από την άλλη πλευρά θα έχουν πραγματική εικόνα των προβλημάτων του νησιού, θα μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και κυρίως θα υπάρχει πιο  γρήγορη ανταπόκριση  προς τους πολίτες.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργίες. 

Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Itunes εδω και από το Playstore εδω


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.