Απορριμματοφόρο όχημα εξετράπη σήμερα, Δευτέρα 30 Απριλίου, της πορείας του και οδηγήθηκε στο γκρεμό πλησίον του χωριού Ποταμιά. Το συμβάν πραγματοποιήθηκε πριν τις 12.00 το μεσημέρι. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Τρία άτομα ανασύρθηκαν μετά από πτώση απορριμματοφόρου οχήματος σε γκρεμό, στην περιοχή Ποταμιά Τήνου. Οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους και ένας τραυματισμένος. Μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Τήνου.

Ο τραυματισμένος εργάτης θα διακομισθεί στο νοσοκομείο της Σύρου.

Ψήφισμα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νήσου Τήνου όπου αναφέρει: Οι αείμνηστοι συνάδελφοι ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, συναδελφικότητας και ήθους. Εργάζονταν πάντα με ζήλο, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετώπιζαν. Αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό τόσο σ’ εμάς, στους συναδέλφους τους στο Δήμο, όσο και στις οικογένειές τους…

Διαβάστε το ψήφισμα εδω»

Δήλωση επί του θέματος έκανε και ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ο οποίος αναφέρει «Χάσαμε δυο πολύτιμους συνεργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος. Συλλυπουμαστε τους οικείους τους με τους οποίους ενώνουμε το θρήνο για την άδικη απώλεια τους και προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του επίσης συνεργάτη μας που τραυματίστηκε»

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, η διευθύντρια της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου, Βαλεντίνα Γαβριελάτου επικοινώνησε με την διοικήτρια του νοσοκομείου Σύρου και τα νέα είναι ευχάριστα για τον τραυματία του σημερινού εργατικού ατυχήματος που έγινε στην Τήνο.

Ο τραυματίας, βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Σύρου. Μετά την αξονική που του έγινε γνωστοποιήθηκε ότι δεν φέρει σοβαρά προβλήματα, ένα κάταγμα στο πόδι και κάποιες εκδορές.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.