Η Τουριστική σεζόν έφθασε και καλό θα ήταν για ακόμα μια φορά να αναφέρουμε τα κάτωθι, προς γνώση και συμμόρφωση των οδηγών. 

Την περίοδο αυτή που είναι αυξημένη η κίνηση στο νησί καλό θα ήταν να τηρούμε όλοι τα σήματα Οδικής Κυκλοφορίας ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο της άναρχης και ασύδοτης στάθμευσης (βλέπε Λεωφόρο Μεγαλόχαρης & Πλατεία Ταξιαρχών) που εμποδίζει τους πεζούς, τους επαγγελματίες, άλλους οδηγούς και κυρίως την ομαλή διέλευση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Εμείς στο Τήνος Today πολλάκις έχουμε αναφερθεί στις ουρές που δημιουργούν οι οδηγοί παρκάροντας τα αμάξια τους, σε διπλές και ακόμα σε τριπλές σειρές, κάνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων (αμάξια, λεωφορεία κ.ο.κ) ιδιαίτερα δύσκολη.

Θα το τονίσουμε εκ' νέου, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι το πλέον αναγνωρίσιμο μέρος του νησιού μας με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.