Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού συμπαραστατουμένου υπό των Διακόνων του Πανιέρου Ναού και με τη συμμετοχή της Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Αντιπροέδρου και των μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, των Διοικητών των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο και πλήθους ευσεβών Τηνίων και προσκυνητών από όλη την Ελλάδα αλλά και μέρη του εξωτερικού που συρρέουν στην ιερά νήσο για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα.

Τους ύμνους του Όρθρου της Μ. Παρασκευής απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου ευχόμενος σε όλους καλή κι ευλογημένη Ανάσταση.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης
www.romfea.grΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.