Στις 18 Μαρτίου ξεκίνησε η λειτουργία του διατροφολογικού – διαιτολογικού γραφείου της Πηνελόπης Λαγουρού που στεγάζεται στην πλατεία Νικηφόρου Λύτρα 1 στη χώρα της Τήνου .

Με μοναδικό γνώμονα την φροντίδα και μόνο της υγείας σας, Σας υποδεχόμαι στο χώρο μου, συνομιλώ μαζί σας , σας εξετάζω και θα συναποφασίζουμε την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης της όποιας παθολογικής ή μη κατάστασης εφαρμόζοντας φυσικά τις ανάλογες επιστημονικές διατροφολογικές μεθόδους .

Στο ιατρείο γίνεται καταμέτρηση και καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών (ύψος, βάρος, δείκτη μάζας σώματος) καθώς και λιπομέτρηση (τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος), μέτρηση της βιολογικής ηλικίας και μέτρηση του βασικού μεταβολισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπει τον  προσδιορισμό της διατροφικής και λειτουργικής διάστασης της υγείας.


Επίσης γίνεται λήψη αναλυτικού διατροφικού ιστορικού με καταγραφή των συνηθειών και προτιμήσεων του κάθε εξεταζόμενου ώστε το τελικό διαιτολόγιο να είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Χορηγούνται προσωπικά εξατομικευμένα διαιτολόγια, ειδικά προσαρμοσμένα στο εκάστοτε περιστατικό με βάση τα δεδομένα της υγείας του, τις γευστικές του προτιμήσεις, τις συνθήκες ζωής του και τις διατροφικές συνήθειες του σπιτιού.

Ορίζονται τακτικές συνεδρίες για σωστή παρακολούθηση, έλεγχο της προόδου και επαναπροσδιορισμός του διατροφολογικού προγράμματος. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα εβδομαδιαίας παρακολούθησης του βάρους αλλά και προσωπικής καθοδήγησης, όποτε κριθεί αναγκαίο, γεγονός που ενισχύει την συμμόρφωση στο διατροφικό πρόγραμμα.

Στόχος είναι η διατήρηση σταθερά του ιδανικού βάρους μέσω διατροφικής εκπαίδευσης και η επίτευξη της ευεξίας, δεδομένου ότι με την σωστή διατροφή μειώνεται η πιθανότητα να εμφανιστούν ορισμένες παθήσεις.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.