Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο που αφορά την διαχείριση υγρών αποβλήτων (ο γνωστός βιολογικός) στην Τήνο. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο.
Πάντως να αναφέρουμε πως οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ποιο αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:

Επί του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού συνολικού μήκους περίπου 1.900 μέτρων για την προώθηση των λυμάτων προβλέπεται: Η κατασκευή τεσσάρων αντλιοστασίων και ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα.

Ο αγωγός μεταφοράς των επεξεργασμένων λυμάτων από το φρεάτιο εξόδου της εγκατάστασης και μέχρι την δεξαμενή αναρρύθμιση του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης.

Τέλος, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη διαχείριση αποβλήτων, σε περιφερειακό επίπεδο, σημείωσε ότι σε φάση ολοκλήρωσης πέρα της Τήνου βρίσκονται αντίστοιχα έργα διαχείρισης υγρών αποβλήτων στην Πάτμο και την Κάρπαθο, και χώροι διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Κέα, και τη Σίφνο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.