Εξαφανίστηκε εδώ και ένα μήνα το τρέιλερ του Συλλόγου Φίλων του Πρασίνου Τήνου, μέσα από τον φυλασσόμενο χώρο του Δήμου Τήνου, που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Πρασίνου Τήνου, κος Ιωάννης Ψάλτης αναφέρει στο Τήνος Today:

Παρακαλούμε όποιον το πήρε για να κάνει τη δουλειά του , να το επιστρέψει στον ίδιο χώρο ή έξω από αυτόν στο Δρόμο, γιατί ήδη έχουμε καθυστερήσει το πότισμα των νεοφυτευθέντων δένδρων στον Άγιο Φωκά και στα καλάμια λόγω αυτής της απώλειας.

Το τρέιλερ αυτό το αγόρασα με δικά μου χρήματα, από τον κ. Νικόλαο Σιώτο και το δώρισα στο Σύλλογό μας για το πότισμα των νεαρών δένδρων, αφού προηγούμενα του έκαμα τις απαραίτητες μεταλλικές μετασκευές με τα ίδια μου τα χέρια.Αυτό σημαίνει ότι θα το αναγνωρίσω και μετά από δέκα χρόνια, όποιες μετασκευές και αν του κάνει κάποιος, που σκόπιμα στέρησε από τον Σύλλογο μας ένα βασικό εργαλείο.

Είναι αδιανόητο να ξεραθούν τα δένδρα γιατί χάθηκε μέσα στην Τήνο ένα παλιό αλλά χρήσιμο για εμάς μεταφορικό μέσο νερού.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν το δείτε κάποιο που μοιάζει με τις φωτογραφίες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωάννης Ψάλτης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.