Ημέρα θετικών νέων σήμερα για το νησί της Τήνου. Μετά την θετική έκβαση για το σημαντικό έργο που έχει να κάνει με την επεξεργασία νέων ΑΣΑ Δήμου Τήνου - Μεταβατική περίοδο, με χρηματοδότηση ύψους 1.125,00€  ήρθε πριν λίγο η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι χρηματοδοτείται η Τήνος με ένα σημαντικό ποσό για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. 

Πιο συγκεκριμένα το ποσό των 250.000 € θα πάρει η Τήνος (την μεγαλύτερη χρηματοδότηση μεταξύ των τεσσάρων δήμων [Μακρακώμης, Μινώα Πεδιάδας, Νέας Ζίχνης και Τήνου]). Αποτέλεσμα της χρηματοδότησης ήταν η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος λίγους μήνες πριν με τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη. Το δελτίο τύπου του Υπουργείου αναφέρει:

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν οι κάτωθι Δήμοι της χώρας, ενέκρινε επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 760.000 ευρώ, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους, η εν λόγω χρηματοδότηση αποδίδεται ως εξής:


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.