Αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου η παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου «Αποπεράτωση Αθλητικού Γυμναστηρίου Δήμου Τήνου», που αφορά τις εργασίες που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. 

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για τέλος Μαρτίου, κάτι που σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, όταν κάναμε αναφορά στα έργα. Η παράταση που δόθηκε τώρα είναι μέχρι 30 Απριλίου. Η εν λόγω παράταση δόθηκε για τους παρακάτω λόγους: 

  • Καθυστέρηση παραγγελίας και παραλαβής των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων κλιματισμού – θέρμανσης – αερισμού, λόγω αλλαγής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού θέσπισης πλαισίου για τον καθορισμό απαιτήσεων οικολογικού σχεδιασμού ενεργειακών προτύπων (Eco design) την 01-01-2018 
  • Την διεξαγωγή σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, με την σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής.
Οι εργασίες μέχρι στιγμής:

Τοποθετήθηκε πόρτα στην είσοδο του γυμναστηρίου. Περιμετρικά από το οικόπεδο που είναι το γήπεδο μπήκαν κάγκελα για την ασφάλεια των παιδιών, έπεσε μπετό κατά την είσοδο στον χώρο (μπροστινό πάρκινγκ, ήταν με χώμα) και στις γύρω εξόδους.

Από την πίσω πλευρά χτίστηκε τοίχος και σκαλιά για άμεση πρόσβαση και ασφάλεια από το πάρκινγκ. Τέλος, από τις πρώτες εργασίες που έγιναν ήταν η τοποθέτηση του εξαερισμού στον εσωτερικό του "Τήνια 1895".

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.