Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ την Κυριακή 14 Απριλίου 2018 το 2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής και Παραδοσιακής Μουσικής από τον 'Ομιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου.

Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος η Παραδοσιακή - Βυζαντινή Χορωδία "Αγία Σκέπη" με έδρα τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, η Χορωδία "Η Ευεστώ" της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, η Χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου, η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Αλίμου, η Μικτή Χορωδία "Νίκος Αστρινίδης" και τέλος έκλεψε την παράσταση η Νεανική και Παιδική Χορωδία - Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου - Τήνου που διευθύνει ο καθηγητής μουσικής Αλέξανδρος Χατζίρης.



Το Φεστιβάλ αυτό καθιερώνεται σαν θεσμός και είναι μια ευκαιρία για να έρθουν στο νησί μας επισκέπτες που συνδυάζουν τόσο τη συμμετοχή τους σε αυτό όσο και την επίσκεψη στο νησί μας.

Ο Δήμος Τήνου, δια των Αντιδημάρχων Αναστασίας Δεληγιάννη και Εμμανουήλ Σώχου, τίμησε για τη δράση αυτή τόσο τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη όσο και και τη Διευθύντρια Μουσικής του Ομίλου κ. Εύα Βασιλοπούλου και τους ευχήθηκε το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός και να το αγκαλιάσουν περισσότερες χορωδίες καθώς και η τοπική κοινωνία μιας και συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.''



Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.