Η "Trela" σας περιμένει αύριο, Τετάρτη 11 Απριλίου στις 20.00 το απόγευμα να σας παρουσιάσει τη νέα της συλλογή από τις 11 έως τις 18 Απριλίου 2018 από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Το κατάστημα θα ανοίξει για την καλοκαιρινή περίοδο από τις 4 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου ... 

Η Trela επιμελείται μια λεπτή επιλογή αντικειμένων από παλιά και σύγχρονα κομμάτια
από την ιστορία της Γαλλίας και της Ελλάδας δημιουργώντας τη γέφυρα μεταξύ του σήμερα και του χθες και αντικατοπτρίζοντας τους δύο πολιτισμούς.

Φέτος, η Trela ​​σας προσφέρει: 

Αντίκες: Τραπέζια και έπιπλα αντίκες που ανακαινίστηκαν από τη Γαλλία και την Ελλάδα, συλλεκτικά αντικείμενα, παλαιά χαλιά, παλιές καρέκλες μπαμπού, κεραμικά και πίνακες ζωγραφικής του 19ου αιώνας...

Σύγχρονα: φωτισμός από Papercuts ή The Gentle Factory, κεραμικά πιάτα από την Ελλάδα και το Εξωτερικό από καλλιτέχνες όπως η Σαμπρίνα Μπίντα, ο Καλού Ντούμπους, η Βίκη Τοπαλίδου, γυάλινα βάζα από τεχνίτες, σύγχρονα έπιπλα και πολλά άλλα αντικείμενα ...

Η Boutique αυτή είναι δημιούργημα της Carol Guinebert, μια Γαλλίδα που έχει εγκατασταθεί στην Τήνο εδώ και δύο χρόνια, στο χωριό του Σμαρδακίτου. Η Carol μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Παρίσι και στην Τήνο, επίσης είναι ιδρυτής πρακτορείου επικοινωνίας και πολυμέσων που ειδικεύεται σε πολιτιστικά ιδρύματα.

NEW / Contact :
Email : hello@trelatinos.com
Tel. : +30 2283 026 897
Mob. : + 30 697 482 9687

Follow us:
www.trelatinos.com
www.instagram.com/trela.tinos
www.facebook.com/trelatinos

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.