Τη Μεγάλη Παρασκευή 06 Απριλίου 2018 τελέστηκε στις 10.30 το πρωί με κάθε ευλάβεια η Ακολουθία των Παθών του Κυρίου, στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στη Ξινάρα Τήνου.

Εκτός από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο ο οποίος προΐστατο της Ακολουθίας των Παθών συμμετείχαν: ο π. Νικόλαος Ψάλτης, εφημέριος της Ποιμαντικής ενότητας Αγάπης, ο π. Ιωάννης Σκλάβος, εφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής, ο Π. Στέφανος Αρμακόλας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής των Καπουκίνων Πατέρων στη Σύρο, ο π. Antonino Pangallo, Πρόεδρος της Κάριτας της Αρχιεπισκοπής της Reggio Calabria – Bova και ο π. Antonino Russo μέλη της Κάριτας και το Δ.Σ. της Κάριτας Τήνου.

Μετά την όλη Ιεροτελεστία ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχτηκε την Αντιπροσωπεία της Κάριτας της Reggio Calabria-Bova στην αίθουσα υποδοχής της Αρχιεπισκοπής στην Ξινάρα. Στη συνάντηση προσκλήθηκε και έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σιώτος, ο οποίος και τους απεύθυνε χαιρετισμό.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.