Αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα "εβέντ" που διοργανώνονται στην Τήνο. Ο λόγος για το Tinos Running Experience που κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη της διοργάνωσης ένα σκαλί πιο ψηλά. Ο δραστήριος εμποροεπαγγελματικός και βιοτεχνικό σύλλογος Τήνου προχώρησε φέτος στην ανανέωση του site της διοργάνωσης. 

Μια σύγχρονη μορφή ιστοτόπου με νέες τεχνολογίες και καινούργια γραφικά είναι διαμορφωμένο το www.tinosrunningexperience.gr. Φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις, πρόγραμμα, παροχές και διάφορες άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ανανεωμένο πλέον "σπίτι" του Running Experience. 

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο  09 Ιουνίου με τις εγγραφές να είναι ήδη ανοικτές και να προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό. Ενώ, το Pasta Party μια μέρα πριν στον χωριό του Κέχρου. Τέλος, την Κυριακή, 10 Ιουνίου θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ¨ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ¨ : να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.