Με την γιορτή γαστρονομίας που διοργανώνει η Τήνο κάθε δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου - το γνωστό Tinos Food Paths- να απέχει κάτι λιγότερο από ένα μήνα, οι ετοιμασίες από τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες μας αναρτήσεις, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ του Food Paths είναι φυσικά ... οι εθελοντές. Κλειδί για την επιτυχία της διοργάνωσης και κατάλληλο συστατικό για την επιτυχία αυτού του γαστρονομικού φεστιβάλ που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο γραφείο πληροφοριών του T.F.P. (στην παραλία του νησιού, δίπλα στην καφετέρια Αρόδο), και στα τηλέφωνα 690.6389.320 & 698.086.4141

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο τις διαθέσιμες κατηγορίες για αυτούς επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρηση τους και να στηρίξουν οικονομικά το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Χρυσός Χορηγός

Ορίζεται στο ποσό των 1500€ και απολαμβάνει προβολή της επιχείρησης με τους εξής τρόπους:

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης ως Χρυσός Χορηγός σε συνολικό banner 1μ. Χ 2,5μ. στον χώρο της “αγοράς” με λογότυπο διαστάσεων έως 65εκ. Χ 65εκ.

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης σε κεντρική σελίδα του προγράμματος της “Γιορτής της Γαστρονομίας” 2018

Ασημένιος Χορηγός

Ορίζεται στο ποσό των 500€ και απολαμβάνει προβολή της επιχείρησης με τους εξής τρόπους:

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης ως Ασημένιος Χορηγός σε συνολικό banner 1μ. Χ 2,5μ. στον χώρο της “αγοράς” με λογότυπο διαστάσεων έως 35εκ. Χ 35εκ

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης στην προτελευταία σελίδα του προγράμματος των δράσεων της “Γιορτής της Γαστρονομίας” 2018

Χορηγοί Φιλοξενίας 

Είναι μία χορηγία που όλοι αντιλαμβανόμαστε την ζωτική της σημασία, η χορηγία αυτού του είδους απολαμβάνει εκτός των άλλων και μία δυνατότητα προβολής μέσα από τον ίδιο τον καλεσμένο.

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης ως χορηγός φιλοξενίας στο info kiosk και στον χώρο της “αγοράς”

Υποστηρικτές 

Χορηγία του ποσού των 50€

● Προβολή του σήματος της επιχείρησης ως Υποστηρικτής σε συνολικής προβολής banner 1μ. Χ 2,5μ. που θα προβάλλεται στο info kiosk και στον χώρο της “αγοράς”

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.