Ημερομηνία Διεξαγωγής
Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Σημείο Εκκίνησης - Τερματισμού
Χώρα Τήνου (Λιμάνι – Βρέκαστρο – Κιόνια – Λιμάνι)

Ωρα Εκκίνησης
17:45

Απόσταση Αγώνα
10 χλμ

Χρονικό όριο αγώνα
90’

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς και αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 16 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Εκκίνηση από την Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί την παραλιακή οδό, διασχίζει το δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, περνά από το ελικοδρόμιο, φτάνει στην περιοχή Βρέκαστρο και επιστρέφει από την ίδια διαδρομή συνεχίζει προς Κιόνια στον αρχαιολογικό χώρο ( Ναός του Ποσειδώνα και τις Αμφιτρίτης ) επιστροφή από την ίδια διαδρομή και τερματισμό στην Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η χρονομέτρηση όλων των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
7 ευρώΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες
Chip χρονομέτρησης
Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
Pasta Party

ΕΠΑΘΛΑ-ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.