Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας τα 25α World Travel Awards 2018 με διοργανώτρια την εταιρεία «HotelBrain». Σε άλλο ένα σημαντικό γεγονός η Τήνος θα είναι παρούσα καθώς είναι υποψήφια ως κορυφαίος προορισμός εμπειρίας στην Ελλάδα.

Τα World Travel Award είναι ένας σημαντικός θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει επιχειρήσεις και οργανισμούς του τουριστικού κλάδου, αναλόγως με τις εμπειρίες που παρέχουν στους πελάτες τους. 

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες μαζί με την Τήνο είναι: Τα Χανιά, η Κάλυμνος, η Λέσβος, το Πήλιο και το Ζαγόρι. Στην σημαντική αυτή βραδιά θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αναστασία Δεληγιάννη.

Τα World Travel Awards είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια και ενισχύει την καινοτομία στις τουριστικές επιχειρήσεις, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες στους ταξιδιώτες σχετικά με την ποιότητα αυτών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.