Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, η Τήνος είναι υποψήφια στα 25α World Travel Awards 2018. Η Τήνος μας είναι υποψήφια στην κατηγορία "κορυφαίος προορισμός εμπειρίας στην Ελλάδα" και είναι ένα από τα φαβορί στην εκδήλωσης στις 30 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μάλιστα, ξεκίνησαν και οι καταχωρήσεις από πλευράς του νησιού τόσο σε Instagram όσο και σε Facebook για την περίοδο της ψηφοφορίας.

[αφού πρώτα κάνετε εγγραφή και ακολουθήσετε τα βήματα που σας ζητάει το site]

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες μαζί με την Τήνο είναι: Τα Χανιά, η Κάλυμνος, η Λέσβος, το Πήλιο και το Ζαγόρι. Στην σημαντική αυτή βραδιά θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αναστασία Δεληγιάννη.

Τα World Travel Awards είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια και ενισχύει την καινοτομία στις τουριστικές επιχειρήσεις, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες στους ταξιδιώτες σχετικά με την ποιότητα αυτών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.