Η έκθεση έργων ζωγραφικής των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου με τίτλο: “Η Εικόνα του Κόσμου μου” πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού Ι.ΤΗ.Π. το Σάββατο 12/5/2018 και ώρα 11.00 – 13.00 .

Τα έργα των μαθητών είναι το αποτέλεσμα της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Δημιουργικής Ανάπτυξης μέσω Ζωγραφικής (Art as Therapy), που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την Εικαστική Θεραπεύτρια Σοφία Κουκουρλή.

Μέσω της ενασχόλησης με τη ζωγραφική τα παιδιά έκφρασαν ελεύθερα τα συναισθήματά τους και ανακάλυψαν τη μαγεία της τέχνης. Στόχος ήταν να αναπτυχθούν «δημιουργικοί στοχαστές» μέσω της τέχνης.

Το Art As Therapy πρόσφερε τόπο και τρόπο έκφρασης μέσω της δημιουργικότητας. Οι μαθητές έμαθαν να επιλέγουν, να δημιουργούν, να δρουν, να αλλάζουν τις αποφάσεις τους, να πειραματίζονται.

Σας προσκαλούμε στην έκθεση των έργων των μαθητών, για να εμπνεύσουμε τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή τους, για ότι έχουν δημιουργήσει με τα χέρια και την καρδιά τους.

Εικαστική Θεραπεύτρια: 
Σοφία Κουκουρλή

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 
1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου: 
Γιώργος Κόγκος

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.