Έφτασε χθες το βράδυ με το πλοίο "Θεολόγος Π" στην Τήνο το νέο απορριμματοφόρο του Δήμου Τήνου που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο Καλλιθέας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. 

Να θυμίσουμε πως γι αυτό το λόγο ήταν και η πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου στην Αθήνα έχοντας στην ατζέντα του, συζήτηση με το δήμαρχο Καλλιθέας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο περιβάλλοντος.

Στο λιμάνι της Τήνου περίμεναν το νέο όχημα του δήμου, ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Γιώργος Τζες και ο Υπεύθυνος στον τομέα της καθαριότητας, Χρήστος Κλαυδιανός.

Σχόλια:

1 comments:

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ και με τα εριπια τα δικαμας που κιδινεβουν ζωες τη θα κανουν?η νομηζουν πος ενα οχιμα αρκι να καλιψη της αναγκες της τηνου και κατι τελεφτεο το οχιμα εχι χρτια οτη ειναι ασφαλες οπος το οχιμα που βγικε απο σινεργιο της τηνου με χαρτι καταλιλοτητας και την προτη κιολας μερα εμινε καντε κατη της αθροπιας πριν θρινισουμε και αλους αθροπους μην ηστε τησ κυργιακης χαρας και της δευτερας ληπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.