Θα το λέμε ξανά και ξανά, γιατί αυτή η αγκαλιά που έχει ανοίξει για το Ναυτικό Όμιλο Τήνου είναι για εμάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η δύναμή μας, είναι αυτή που μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε να προσφέρουμε παρά τις αντιξοότητες.

Οπότε έχουμε απευθυνθεί σε επιχειρήσεις και φορείς όλοι είναι πάντα θετικοί και ανταποκρίνονται πέρα των προσδοκιών μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες που οργανώνουμε το Τρίγωνο Κυκλαδων 2018, είναι σε εξέλιξη και η προετοιμασία για τα Food Paths, και όμως όταν απευθυνθήκαμε στον Άρη, αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη είπε άστο πάνω μου, αύριο ξέρουμε λοιπόν πως τα πληρώματα των σκαφών και οι καλεσμένοι μας θα γευτούν τοπικές νοστιμιές προσφορά των επιχειρήσεων εστιασης, ζητήσαμε απ το Μιχάλη να μας φέρει τραπέζια και καρέκλες για να στήσουμε το μπουφε, αύριο τα τραπέζια θα είναι στημένα χωρίς να ασχοληθούμε παραιτερω, πήγαμε στη Νήσος και στο Βάκη, γέμισε η Μαρία το αυτοκίνητο της μπύρες και νερά προσφορά.

Ζήτησε απ' το Φραγκίσκο ψυγείο, της είπε βαλτα στα πίσω ψυγεία, πηγαίνοντας να τα βάλει στο ψυγείο την είδε ο Βαγγέλης που βοηθούσε στην ψαραγορά στο στήσιμο για τα Food Paths χωρίς δεύτερη σκέψη φορτώθηκε τις μπύρες κ τις έβαλε στο ψυγείο.

Χρειαστήκαμε λάστιχο για να πλύνουμε το σκάφος, το λάστιχο απο τον Παντελή ήρθε σε μερικά λεπτά, ρεύμα και νερό μας έδωσε η ταβέρνα απέναντι, ο Ανδρέας ήρθε με το βαλιτσακι του να ελέγξει τη μηχανή και τη μπαταρία για να είμαστε ασφαλείς και μας είπε και ευχαριστώ που μας βοήθησε ακόμα μια φορά.

Είναι πραγματικά συγκινητικό, γι αυτό και αναφέρουμε κάθε φορά τη βοήθεια των Τηνιακων στις δράσεις μας.

Την ίδια ανταποκριση συναντάμε και απ τις υπηρεσίες, ο Δήμος, το Δημοτικό Λιμενικο Ταμείο, το Λιμεναρχείο, το Ίδρυμα Ευαγγελίστριας μας στηριζουν πάντα.

Όλη η Τήνος αγκαλιάζει το Ναυτικό Όμιλο Τήνου και γι αυτό σας ευχαριστουμε θερμά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.