Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία της Κυριακής 20ης Μαΐου, μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΥΓΕΙΑ, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα πρόληψης στην Ετήσια Επιστημονική Εκδήλωση το Σάββατο 19 Μαΐου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, με θέμα: Η πρόληψη χαρίζει ζωή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης, ο ιατρός Δρ. Πάρης Κοσμίδης, ο Τήνιος τη καταγωγή ιατρός Δρ. Κοσμάς Ηλιάδης, Ιατροί, Χειρουργοί και Επιστήμονες συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και στην Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προ του Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης, όπου και ανεπέμφη δέησις υπέρ των Ιδρυτών, Ευεργετών, Εφόρων, Διευθυντών, Ιατρών, Χειρουργών, Νοσηλευτών και πάντων των νοσηλευομένων ίνα μετά χαράς και υπομονής τα εαυτών καθήκοντα επιτελώσιν, και εις την αποκατάστασιν της εικόνος του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού διακονούντες.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχόμενος δύναμιν εις την συνέχισιν του ευθυνοφόρου έργου τους.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.