Αρκετά ικανοποιητική αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου στην Τήνο το ερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση στις ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι αρκετά ενθαρρυντική. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για την αγορά της Τήνου όπου θέλει μια "ένεση" ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Αρκετά είναι και τα ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν στα πλάνα του το νησί της Τήνου με αρκετά από τα χωριά του νησιού να είναι στις προτιμήσεις τους. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως πρέπει και ο καιρός να κάνει το χατήρι στους εκδρομείς ώστε να ευχαριστηθούν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο νησί.Πάμε να δούμε τώρα τι γίνεται με την πληρότητα σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που παρουσιάζει ο ιστότοπος κρατήσεων www.booking.com. όπου στην πόλη της Τήνου το σαββατοκύριακο η πληρότητα σε δίκλινο ανέρχεται μέχρι στιγμής στο 83%, σε τρίκλινο 85% και σε τετράκλινο 86%

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό αναμένεται αρκετός κόσμος στο νησί της Τήνου κυρίως για το Σαββατοκύριακο και όλοι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας.  Να τηρούμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σταθμεύουμε τα οχήματα μας εκεί που επιτρέπεται.

Ας μην χρειαστεί να αναφέρουμε ξανά τα περί σταθμεύσεως στην Λεωφόρο Μεγαλόχαρης σε διπλές και τριπλές γραμμές ή τις σταθμεύσεις στον λιμένα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.