Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου η Χορωδία Χαλκίδας 1936 βρέθηκε στην Τήνο, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής εκδρομής των Χαλκιδέων, που διοργάνωσε για 16η συνεχόμενη χρονιά η Ιερή Μητρόπολη Χαλκίδος.

Η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Αναστασίου Φριτζέλα, είχε την ευλογία να ψάλλει με μεγάλη κατάνυξη την Θεία Λειτουργία, την Κυριακή των Μυροφόρων, στην Μεγαλόχαρη της Τήνου.


Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και συντονιστής της εκδρομής, Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ενώ συμμετείχαν πλήθη ευλαβών προσκυνητών, ιδιαιτέρως δε Χαλκιδέων, των οποίων η συμμετοχή στην εκδρομή άγγιζε περίπου τα 700 άτομα.

Να σημειωθεί πως η Χορωδία Χαλκίδας 1936, κατόπιν ευλογίας των Μητροπολιτών Χαλκίδος και Σύρου, ψάλλει στην Παναγία της Τήνου κάθε χρόνο την Κυριακή των Μυροφόρων, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής εκδρομής των Χαλκιδέων στο νησί, από την πρώτη περίοσο της εκδρομής, με υπεύθυνη την αείμνηστο θεολόγο Ελένη Δεϊμέζη - Θεοχάρη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.