Παράλληλα με τη νίκη του τμήματος Βόλεϊ του Ποσειδώνα Τήνου έρχεται και η συμμετοχή του τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ίδιας ομάδας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Πινγκ-Πονγκ.

Έτσι στις 27 Απριλίου 2018 η γυναικεία ομάδα Πινγκ-Πονγκ συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στο Σ.Ε.Φ. αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Χανίων. Επίσης το Σάββατο 12 Μαΐου υπήρχε εκπροσώπηση της ομάδας με την Μόκα Αιμιλία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων που έγινε στην Αθήνα.Η πρόκριση φυσικά είναι πολύ δύσκολη όταν υπάρχει συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα διότι οι αθλητές/τριες συναγωνίζονται με μεγάλα ονόματα της Πανελλήνιας κατάταξης. Παρολαυτά τα παιδιά κερδίζουν σε πλούσιες εμπειρίες και προσπαθούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους, αποκομίζοντας τη χαρά της συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις.Εκ του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.