Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της Περιφερειακής Αρχής με τους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου και της ειλημμένης απόφασης για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος και οι Δήμαρχοι πέντε νησιών των Κυκλάδων συνυπέγραψαν Διαβαθμιδική Σύμβαση συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου “Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών γηπέδων ποδοσφαίρου των Δήμων Αμοργού, Κύθνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου”, συνολικού προϋπολογισμού 486.724,80 ευρώ.

Την Διαβαθμική Σύμβαση Συνεργασίας συνυπογράφουν ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, με τον δήμαρχο Τήνου και τους αντίστοιχους των υπολοίπων νησιών. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας πρόκειται για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 11Χ11 της Χώρας στο Βίντσι.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Προμήθεια και εγκατάσταση 5.625,00 Μ2 συνθετικού χλοοτάπητα
Προμήθεια και εγκατάσταση 300,00 τεμ. πλαστικών καθισμάτων
Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) ζεύγους εστιών ποδοσφαίρου

Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) σετ τεσσάρων σημαιών κόρνερ

Για τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών ελήφθησαν υπόψη οι κανονισμοί και προδιαγραφές της FIFA  καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Βάσει του περιεχομένου της Διαβαθμιδικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει, εκτός από την χρηματοδότηση και την υλοποίηση των έργων.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών απαραίτητων για την καλή λειτουργία, συντήρηση και εγσυχρονισμό των γηπέδων, όπως συνθετικού χλοοτάπητα, πλαστικών καθισμάτων, στεγάστρων αναπληρωματικών, εστιών ποδοσφαίρου, σημαιών κόρνερ κλπ.

Η Διαβαθμιδική σύμβαση ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη και έχει χρονική διάρκεια 22 μηνών.

Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 486.724,80 ευρώ και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.