Με αφορμή τη σύλληψη 8 μελών της οργάνωσης Ρουβίκωνα μετά από μήνυση του δημάρχου Τήνου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Αξίζουν συγχαρητήρια στον συνάδελφο δήμαρχο Τήνου, Γ. Σιώτο, για την απόφασή του να υποβάλει μήνυση κατά του Ρουβίκωνα για την εισβολή μελών του στο δημαρχιακό μέγαρο της Τήνου.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του και οι πρωτοβουλία που ανέλαβε είχε ως συνέπεια να συλληφθούν μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία μέχρι σήμερα δρούσαν ανενόχλητα.

Ο δήμαρχος Τήνου έπραξε με σύνεση και αποφασιστικότητα, επιβεβαιώνοντας ότι δεν εκπροσωπεί μόνο τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αλλά μια ολόκληρη κοινωνία την οποία έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε.

Η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του δημάρχου οδήγησε με τη διαδικασία του αυτοφώρου σε 8 συλλήψεις.

Η υπεύθυνη στάση ενός εκπροσώπου της της Αυτοδιοίκησης ξεγύμνωσε μια κυβέρνηση η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει αποδείξει ότι έχει τη διάθεση και την πολιτική βούληση να επιλύσει ένα τόσο σοβαρό θέμα».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.