Ο Αρχιεπίσκοπος στο μήνυμα του έπλεξε το εγκώμιο των τιμηθέντων με επίτιμο διδακτορικό. Είπε συγκεκριμένα πως «αυτοί οι οποίοι σήμερα πήραν το τιμητικό δίπλωμα δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, είναι πολύ εξαιρετικοί άνθρωποι. Δεν είναι μόνο πολύ επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Είναι πολύ επιτυχημένοι, πολύ δημιουργικοί αμφότεροι ο κ. Κάλαμος και ο κ. Βαλιώτης, αλλά έχουν το χαρακτηριστικό ότι τις Κυριακές είναι στην εκκλησία».

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, υπέρ επιτυχίας, φωτισμού και προόδου των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και των Λυκείων στις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή των μαθητών, των γονέων τους και των διευθυντών και εκπαιδευτικών των Σχολείων της ιεράς νήσου, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στη Θεία Μετάληψη.

Οι συμμετέχοντες προσεκύνησαν τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Εφραίμ εκ του Ιερού Σκευοφυλακίου του Πανιέρου Ναού.

Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας τελέσθηκε δέηση προ του ιερού Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης και ανεγνώσθη ευχή υπέρ φωτισμού των διαγωνιζομένων μαθητών. Ακολούθως ανεγνώσθη και το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους διαγωνιζομένους μαθητάς.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

Φωτογραφίες: Ελευθέριος Αποστολόπουλος


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.