Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα ο δήμαρχος Τήνου, ενώ το πρωί του Σαββάτου στις 10.00 ορίστηκε η δικάσιμος των οκτώ συλληφθέντων που εισέβαλαν την Πέμπτη στο δημαρχείο της Τήνου, αποδίδοντας ευθύνες για τον θάνατο των δύο υπαλλήλων του Δήμου, ύστερα από το τροχαίο με απορριμματοφόρο.

Με  ανάρτησή του στο Facebook μέλος του Ρουβίκωνα με χυδαίο, δήθεν επαναστατικό τρόπο, απειλεί πως θα εξευτελίσει τον δήμαρχο με φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και σε πολύγλωσσα κείμενα που θα διανέμονται στα καράβια που αναχωρούν για Τήνο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Ιδού τα καραγκιοζιλίκια τους. Μετέφεραν τους συντρόφους μας με ολόκληρο κομβόι μπάτσων λες και έχουν συλλάβει τζιχαντιστές. Από κοντά και η αντιδήμαρχος βέβαια. Οι σύντροφοι-σες θα περάσουν τελικά αύριο στις 10 αυτόφωρο και θα κρατηθούν σήμερα στην Σύρο. Θα υπάρχει πολιτική αγωγή από αυτόν τον αλήτη το δήμαρχο Τήνου. Αυτός ο αλήτης βέβαια πρέπει να ξέρει τα εξής: Τώρα που ξεκινάει η τουριστική σεζόν, θα μοιράζουμε σε όλους τους επιβάτες-τουρίστες που μπαίνουν στο πλοίο για Τήνο κείμενο με το όνομά του και τη φωτογραφία του, όπου θα αναφέρεται ως ηθικός αυτουργός για το θάνατο των δύο οδοκαθαριστών. Το κείμενο θα είναι πολύγλωσσο. Σύντομα θα βγει και ηλεκτρονική αφίσα με την φωτογραφία και τα στοιχεία του για να κοινοποιηθεί και διακινηθεί πανελλαδικά. Θα γίνει διάσημο σε όλη την χώρα αυτό το ρεμάλι. Όλοι οι φίλοι-ες μας στο Facebook καλό θα ήταν να βοηθήσουν στην κοινοποίηση των στοιχείων του».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.