Εισβολή στο δημαρχείο της Τήνου έκαναν την Πέμπτη τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας του «Ρουβίκωνα». Συγκεκριμένα περίπου δέκα άτομα έφτασαν στο δημαρχιακό μέγαρο, πέταξαν φέιγ βολάν κατά της δημοτικής αρχής και κατόπιν αποχώρησαν.

Σύμφωνα με κείμενο που ανάρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η νέα «παρέμβαση» πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο δύο δημοτικών υπαλλήλων στο τροχαίο με απορριμματοφόρο στις 30 Απριλίου.

«Για εμάς δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάρουμε ένα πλοίο και να ξανάπαμε στην Τήνο. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναπάμε στην Τήνο» δηλώνουν απειλητικά τα μέλη της ομάδας.

Κατά την αναχώρηση τους από το νησί της Τήνου, έγινε η προσαγωγή τους από στελέχη της λιμενικής και της αστυνομικής αρχή του νησιού. Τέλος, να αναφέρουμε πως συνολικά πρόκειται για έντεκα άτομα. Στο Αστυνομικό τμήμα έχουν φτάσει και πολίτες του νησιού που δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στα μέλη του «Ρουβίκωνα»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.