Οι γυναίκες του Ταραμπάδου με τα χρυσά χέρια μας κέντησαν γλυκές τυροπιτούλες, γράφει η Γιάννα Μπαλαφούτη στο www.metomati.gr

Από τις 8 έως τις 13 Μαΐου οι γυναίκες του Ταραμπάδου, του χωριού με τους περιστεριώνες, άνοιξαν τα σπίτια τους, τις αυλές τους, τις καρδιές τους για να μη μας λείψει τίποτα. Να μη λείψει τίποτα στους ανθρώπους του νησιού αλλά και στους ξένους επισκέπτες που θα ερχόντουσαν στο όμορφο χωριό τους.

Γελαστές, καλοσυνάτες, πρόθυμες, εξυπηρετικές, όμορφες, ευγενικές και προπαντός ακούραστες. Φόρεσαν τα μαύρα μπλουζάκια των εθελοντών, σταμάτησαν το χρόνο, πάγωσαν την καθημερινότητά μας, άνοιξαν τα σπίτια τους, τις αυλές τους, τα μαγέρικά τους και υπηρέτησαν σαν άριστα εκπαιδευμένα στρατιωτάκια το όνειρο του TinosFoodPaths.
Ζωντανές εγκυκλοπαίδειες μαγειρικής, μαστόρισσες με τάξη στην κουζίνα, όμορφες κουβέντες, αγάπη και φροντίδα, ζεστές φωνές και χρυσά χέρια.
Αυτά τα χέρια τους… Αυτή είναι η Τήνος που αγάπησα!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.